باکتری سالمونلا یکی از مشکل زا ترین باکتری هایی است که می تواند برای مدت طولانی در سطح خارجی پوسته تخم مرغ زنده مانده و متعاقباً سبب آلوده شدن و در نهایت بیماری افرادی شود که به آن دست می زنند.
از جمله انتظارات بهداشتی از صنایع بسته بندی تخم مرغ آن است که میزان حضور این باکتری در سطح تخم مرغ را به حداقل برسانند تا مانع از انتقال آن به مصرف کننده شوند.
در حالت عادی تخم مرغ ها با آب شسته می شوند؛ اما این امر به تنهایی برای کنترل باکتری سالمونلا کافی نمی باشد.
با استفاده از نانوسیل و افزودن آن به آب شستشو، کلیه باکتری های سطح تخم مرغ از بین می روند.
با توجه به اینکه نانوسیل فاقد هرگونه ماده سمی و شیمیایی می باشد، لذا می توان آب شستشو را جمع آوری کرده و مجدداً با افزودن مقدار کمی از نانوسیل، آن را مورد استفاده قرار داد.
نانوسیل غیر سمی بوده و توان عبور از جداره پوسته تخم مرغ را نیز ندارد.
شماره های تماس:09199762163 (نلگرام - واتساپ)محمدی
09120578916 محمدی
آدرس سایت:http://www.ttakco.com
آدرس ایمیل:info@ttakco.com
می دانم چشمانت با من چه میکند
فقط وقتی که نگاهم میکنی
چنان دلم از شیطنت نگاهت می لرزد
که حس میکنم چقدر زیباست
فدا شدن برای چشمهایی
که تمام دنیاست
یه سری به وب ما هم بزن
تبادل لینک
سلام وبلاگ جالبی دارید اگر میخواهید آمار بازدید وبلاگتان بالا برود با وبلاگ ما تبادل لینک نمایید
ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تابستانه و آدرس:www.summer94.blogsky.com
لینک نمایید وسپس به آدرس زیر رفته وفرم را پر نمایید
http://summer94.blogsky.com/contact